Tűzdelt gyöngytyúk recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- egy 1,5 kg-os gyöngytyúk
- 10 dkg füstölt szalonna
- 5 dkg vaj
- 1 dl fehérbor
- 1 sárgarépa
- só
Elkészítés:
A gyöngytyúk mellét, combját a szalonnával megtűzdeljük, az állatot a forró vajban megforgatjuk, a répaszeleteket beletesszük, és a borral felengedve, puhára pároljuk. Végül a sütőben ropogósra sütjük. Almapürével kínáljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.