Túrókrémmel töltött csirkecombok recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg túró
- 1 pohár tejföl
- 1 csokor medvehagyma
- csirkecombok
- sült csirke fűszer
- olaj
- száraz fehérbor
- krumpli
- sárgarépa
- más zöldség tetszés szerint
- só, bors
Elkészítése:
A krumplit és a sárgarépát megtisztítom és kisebb darabokra vágom. Sütőtálba szórom és meglocsolom olajjal és borral, fűszerezem sóval és borssal.
A túrót a tejföllel és az apróra vágott medvehagymával krémesre keverem, sózom, borsozom. A csirkecombokat (vagy más husit) megtöltöm a túróval és a zöldségekre helyezem.
fűszerkeveréket elkeverem olajjal és borral, majd megkenem vele a husikat.
Az egészet lefedem fóliával és bedugom a sütőbe. Kb.190-200 fokon sütöm, amíg megpuhul. Aztán leveszem a fóliát és hagyom pirulni.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »