Túrókrémmel töltött csirkecombok recept

Hozzávalók:
- 0,5 kg túró
- 1 pohár tejföl
- 1 csokor medvehagyma
- csirkecombok
- sült csirke fűszer
- olaj
- száraz fehérbor
- krumpli
- sárgarépa
- más zöldség tetszés szerint
- só, bors
Elkészítése:
A krumplit és a sárgarépát megtisztítom és kisebb darabokra vágom. Sütőtálba szórom és meglocsolom olajjal és borral, fűszerezem sóval és borssal.
A túrót a tejföllel és az apróra vágott medvehagymával krémesre keverem, sózom, borsozom. A csirkecombokat (vagy más husit) megtöltöm a túróval és a zöldségekre helyezem.
fűszerkeveréket elkeverem olajjal és borral, majd megkenem vele a husikat.
Az egészet lefedem fóliával és bedugom a sütőbe. Kb.190-200 fokon sütöm, amíg megpuhul. Aztán leveszem a fóliát és hagyom pirulni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »