Túrókrémmel töltött csirkecombok recept
Hozzávalók:
- 0,5 kg túró
- 1 pohár tejföl
- 1 csokor medvehagyma
- csirkecombok
- sült csirke fűszer
- olaj
- száraz fehérbor
- krumpli
- sárgarépa
- más zöldség tetszés szerint
- só, bors
Elkészítése:
A krumplit és a sárgarépát megtisztítom és kisebb darabokra vágom. Sütőtálba szórom és meglocsolom olajjal és borral, fűszerezem sóval és borssal.
A túrót a tejföllel és az apróra vágott medvehagymával krémesre keverem, sózom, borsozom. A csirkecombokat (vagy más husit) megtöltöm a túróval és a zöldségekre helyezem.
fűszerkeveréket elkeverem olajjal és borral, majd megkenem vele a husikat.
Az egészet lefedem fóliával és bedugom a sütőbe. Kb.190-200 fokon sütöm, amíg megpuhul. Aztán leveszem a fóliát és hagyom pirulni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

