Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tömör gyönyör többféle hússal recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók egy őzgerincformára való adaghoz:

    • 40 dkg darált hús
    • 40 dkg apróra vágott pulyka vagy csirkemell
    • 2 db egész  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3-4 db csirkemáj
    • Ízlés szerint fűszerek
    • 2 db tejben áztatott zsemle
    • 12 szelet bacon szalonna

    Elkészítés:

    A darált húshoz az apróra vágott pulyka vagy csirkemellet nyersen hozzáadjuk, 2 tojást, a kicsavart zsemléket, a fűszereket is hozzáadjuk, majd összedolgozzuk. Az őzgerincsütőt a szalonna szeletekkel kibéleljük, belerakjuk a hús felét, rárakjuk a májat, amit előzőleg 2 – 3 kanál olajon megpirítunk, jól belenyomkodjuk, rárakjuk a darált hús másik felét Akkora tepsibe tesszük, hogy az őzgerinc beleférjen. A tepsit félig öntjük vízzel, és fóliával letakarjuk. 45 percig sütjük, akkor kiborítva vissza a tepsibe és addig sütjük, amíg a szalonna megpirul.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá