Töltött csirkemell cukkinitócsnin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell filé
- 3 db piros kápia paprika
- 20 dkg sonka
- 3 közepes cukkini
- só
- bors
- rozmaring
- fokhagymakrém
- 20 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- a sütéshez olaj
- fogpiszkáló
Elkészítése:
A csirkemell filét felszeletelem nagyobb darabokra, sózom, borsozom, rozmaringgal meghintem.
A paprikát és sonkát vastagabbra csíkozom, egy fél cukkinival együtt, majd kiterítek egy mell filét, ráteszek egy csík paprikát, egy csík sonkát, egy csík cukkinit, szorosan feltekerem, majd fogpiszkálóval megtűzöm.
Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítek, kis vizet öntök alá és a húsokat beletéve, tetejüket fokhagymakrémmel megkenve előbb párolom, majd sütöm, közben megforgatom.
A megmaradt 2 és fél cukkinit lehéjazom, nagyobb lyukú reszelőn lereszelem, belekeverek 2 egész tojást 20-25 dkg lisztet, fokhagymát, pici sót és őrölt borsot.
Egy serpenyőben forró olajban nagyobb kanállal kiszaggatva mindkét oldalát pirosra sütöm.
Ha a csirkemell megsült, a fogpiszkálót eltávolítom belőle, felszeletelem, és a cukkínitócsnira halmozom.
Rendkívül finom és laktató étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »