Töltött csirkemell cukkinitócsnin recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1/2 kg csirkemell filé
- 3 db piros kápia paprika
- 20 dkg sonka
- 3 közepes cukkini
- só
- bors
- rozmaring
- fokhagymakrém
- 20 dkg liszt
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- a sütéshez olaj
- fogpiszkáló
Elkészítése:
A csirkemell filét felszeletelem nagyobb darabokra, sózom, borsozom, rozmaringgal meghintem.
A paprikát és sonkát vastagabbra csíkozom, egy fél cukkinival együtt, majd kiterítek egy mell filét, ráteszek egy csík paprikát, egy csík sonkát, egy csík cukkinit, szorosan feltekerem, majd fogpiszkálóval megtűzöm.
Egy nagyobb serpenyőben olajat hevítek, kis vizet öntök alá és a húsokat beletéve, tetejüket fokhagymakrémmel megkenve előbb párolom, majd sütöm, közben megforgatom.
A megmaradt 2 és fél cukkinit lehéjazom, nagyobb lyukú reszelőn lereszelem, belekeverek 2 egész tojást 20-25 dkg lisztet, fokhagymát, pici sót és őrölt borsot.
Egy serpenyőben forró olajban nagyobb kanállal kiszaggatva mindkét oldalát pirosra sütöm.
Ha a csirkemell megsült, a fogpiszkálót eltávolítom belőle, felszeletelem, és a cukkínitócsnira halmozom.
Rendkívül finom és laktató étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »