Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Töltött csirkemell recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 csirkemell
    • 10-15 dkg csirkemáj
    • petrezselyem
    • bors
    • fokhagyma

    Burgonyafánkhoz:

    • 10 dkg liszt
    • 10 dl olaj
    • 10 dl víz
    • 50 dkg burgonya

    Elkészítése:
    A csirkemellet besózzuk félre rakjuk. A májat apróbb kockára vágjuk. Kevés olajon meg pirítjuk a szeletekre vágot fokhagymát, hozzá adjuk a májat, s tovább pirítjuk meg szórjuk  petrezselyemmel sóval, borssal, kevés lisztet adunk hozzá hogy össze fogja. Ezzel a töltjük be az előbbiekben már előkészített csirke mellünket. Először egy serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk, utána betesszük a sütőbe 185 fokra 20-25 percre. Addig elkészítjük a burgonyafánkot, a folyadékot a zsiradékkal felforraljuk hozzá adjuk a lisztet. Kicsit kevergetve lisztpépet kapunk, ehhez hozzá adjuk a főtt áttört burgonyát. Összekeverjük, ízesítjük sóval és borssal. Hozzá ütünk 3 tojás sárgáját és bő zsírba kisütjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá