Töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 10-15 dkg csirkemáj
- petrezselyem
- só
- bors
- fokhagyma
Burgonyafánkhoz:
- 10 dkg liszt
- 10 dl olaj
- 10 dl víz
- 50 dkg burgonya
Elkészítése:
A csirkemellet besózzuk félre rakjuk. A májat apróbb kockára vágjuk. Kevés olajon meg pirítjuk a szeletekre vágot fokhagymát, hozzá adjuk a májat, s tovább pirítjuk meg szórjuk petrezselyemmel sóval, borssal, kevés lisztet adunk hozzá hogy össze fogja. Ezzel a töltjük be az előbbiekben már előkészített csirke mellünket. Először egy serpenyőben mindkét oldalát megpirítjuk, utána betesszük a sütőbe 185 fokra 20-25 percre. Addig elkészítjük a burgonyafánkot, a folyadékot a zsiradékkal felforraljuk hozzá adjuk a lisztet. Kicsit kevergetve lisztpépet kapunk, ehhez hozzá adjuk a főtt áttört burgonyát. Összekeverjük, ízesítjük sóval és borssal. Hozzá ütünk 3 tojás sárgáját és bő zsírba kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »