Töltött csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld
- száraz kenyér
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk zsir
Elkészítése:
A combokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
Elkészítjük a tölteléket: a száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk. A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a vágott petrezselymet, a zsírt, és összeállítjuk a tölteléket.
A csirkecombok bőrét egyik felénél felszedjük, és a tölteléket óvatosan belehelyezzük. A hús tetejére is tegyünk a töltelékből.
Egy kerámia edénybe tesszük, és 180 fokos sütőben (először lefedve, majd a végén rápirítva) szép pirosra megsütjük. Krokettel kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »