Töltött csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- só
- őrölt bors
- petrezselyemzöld
- száraz kenyér
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 kk zsir
Elkészítése:
A combokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk.
Elkészítjük a tölteléket: a száraz kenyeret beáztatjuk. A petrezselymet apróra összevágjuk. A megdagadt kenyeret kinyomkodjuk, kicsit sózzuk, hozzáadjuk a tojást, a vágott petrezselymet, a zsírt, és összeállítjuk a tölteléket.
A csirkecombok bőrét egyik felénél felszedjük, és a tölteléket óvatosan belehelyezzük. A hús tetejére is tegyünk a töltelékből.
Egy kerámia edénybe tesszük, és 180 fokos sütőben (először lefedve, majd a végén rápirítva) szép pirosra megsütjük. Krokettel kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »