Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2 zsemle
- kevés petrezselyem
- só, bors, pirospaprika, delikát
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a többi hozzávalóval elkeverjük.
Ezt a masszát a csirkecomb bőre alá betöltötjük.
Letakarjuk a combokat a tepsiben, majd 150 fokon, hőlégkeveréssel megsütjük. A végén levesszük róla a fóliát, hogy a bőre is szép, piros ropogósra süljön.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »