Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2 zsemle
- kevés petrezselyem
- só, bors, pirospaprika, delikát
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a többi hozzávalóval elkeverjük.
Ezt a masszát a csirkecomb bőre alá betöltötjük.
Letakarjuk a combokat a tepsiben, majd 150 fokon, hőlégkeveréssel megsütjük. A végén levesszük róla a fóliát, hogy a bőre is szép, piros ropogósra süljön.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »