Töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 csirkecomb
- 2 zsemle
- kevés petrezselyem
- só, bors, pirospaprika, delikát
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
A zsemléket vízbe áztatjuk, kinyomkodjuk, majd a többi hozzávalóval elkeverjük.
Ezt a masszát a csirkecomb bőre alá betöltötjük.
Letakarjuk a combokat a tepsiben, majd 150 fokon, hőlégkeveréssel megsütjük. A végén levesszük róla a fóliát, hogy a bőre is szép, piros ropogósra süljön.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.09.02. kedd
Neked is komoly dilemma, hogy mi legyen az ebéd? A Receptneked.hu minden hé
Tovább olvasom »
Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »