Tojással töltött csirkecomb recept

Hozzávalók(2 személyre):
- 3 db egész csirkecomb
- 6+1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- bors
- só
- majoránna
- bazsalikom
- petrezselyem
Elkészítése:
A csirkecombok bőrét ujjaink segítségével fellazítjuk. Közben a 6 db tojást sós vízben keményre főzzük. Amikor megfőtt megpucoljuk, és villával pépesre összetörjük. Fűszerezzük, majd egy egész tojást törünk bele, amivel összekeverjük. Az elkészült masszát, a csirkecombok bőre alá töltjük. Végül a combokat jól befűszerezzük, és kb. 1-1,5 óra alatt készre sütjük. Burgonya körettel tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »