Tepsis pulyka recept
Hozzávalók:
- Pulyka szárny, vagy comb /amennyi belefér a tepsibe/
- 10-15db közepes burgonya
- só, bors, oregano, rozmaring, majoránna, fokhagymakrém, Édes Anna, Piros Arany
- olaj /libazsír jobb/
- 2 nagy fej hagyma
- zöldbab, répa
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, majd besózzuk.
A fűszereket az Édes Anna és a fokhagymakrém kivételével összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a húst. Kiolajozott tepsibe tesszük a húst, köré a krumplit, a répát, a hagymát és a zöldbabot. Az Édes Annát, a fokhagymakrémet összekeverjük egy kevés olajjal és rákenjük a húsra. Alufólia alatt sütjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

