Tepsis pulyka recept
Hozzávalók:
- Pulyka szárny, vagy comb /amennyi belefér a tepsibe/
- 10-15db közepes burgonya
- só, bors, oregano, rozmaring, majoránna, fokhagymakrém, Édes Anna, Piros Arany
- olaj /libazsír jobb/
- 2 nagy fej hagyma
- zöldbab, répa
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, majd besózzuk.
A fűszereket az Édes Anna és a fokhagymakrém kivételével összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a húst. Kiolajozott tepsibe tesszük a húst, köré a krumplit, a répát, a hagymát és a zöldbabot. Az Édes Annát, a fokhagymakrémet összekeverjük egy kevés olajjal és rákenjük a húsra. Alufólia alatt sütjük!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

