Tepsis pulyka recept

Hozzávalók:
- Pulyka szárny, vagy comb /amennyi belefér a tepsibe/
- 10-15db közepes burgonya
- só, bors, oregano, rozmaring, majoránna, fokhagymakrém, Édes Anna, Piros Arany
- olaj /libazsír jobb/
- 2 nagy fej hagyma
- zöldbab, répa
Elkészítése:
A húst megtisztítjuk, majd besózzuk.
A fűszereket az Édes Anna és a fokhagymakrém kivételével összekeverjük, majd bedörzsöljük vele a húst. Kiolajozott tepsibe tesszük a húst, köré a krumplit, a répát, a hagymát és a zöldbabot. Az Édes Annát, a fokhagymakrémet összekeverjük egy kevés olajjal és rákenjük a húsra. Alufólia alatt sütjük!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »