Tepsis csirke recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 1 kg csirke hús
- 1 dl olaj
- sült csirke fűszerkeverék (ami szimpatikus)
- sütőzacskó
- só
Elkészítése: A csirkét besózzuk, majd egy picit állni hagyjuk. Addig elkészítjük a pácot, az olajat összekeverjük a fűszerkeverékkel és beletesszük a húst. Időnként megforgatjuk benne. Körülbelül egy fél napot hagyjuk a páclében, majd sütőzacskóba tesszük egy kanál olajjal és 180 fokon pirosra sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »


