Tepsiben sült hagymás csirkecombok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 6-8 db csirke alsó comb
- 8-10 kisebb hagyma vörös és lila vegyesen
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 2 szál rozmaring
- némi olíva olaj
- só
- bors
- majoránna
Elkészítése:
A csirkecombokat jól megmosom, megszárítom. Ezután bedörzsölöm a fűszerekkel. Mehet is egy tepsibe. A hagymákat megtisztítom és így egészben teszem a húsok mellé.
A tetejét meglocsolom olíva olajjal, kevés vizet teszek alá majd néhány szál rozmaring ágat is mellérakok. Előmelegített sütőben sütöm nagyjából 45 percen keresztül, ezután szedem le róla a fedőt és egy kicsit meg is pirítom.
Köretként ezúttal alufóliában sült burgonya volt, melyre még fűszeres juhtúró is került.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »