Tejszínes-mustáros csirkemáj recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 2 nagy fej hagyma
- 50 dkg csirkemáj
- 2-3 savanyú uborka
- 1 dl főzőtejszín
- 2 dl tejföl
- 3 ek mustár
Elkészítése:
A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom. Megpirítom, hozzáadom a kockára vágott májat, fehéredésig kavargatom. Ráteszem a felaprított uborkát,a tejszínt, mustárt, tejfölt, sózom borsozom és kész. Tarhonyával, sült krumplival, párolt rizzsel tehát bármivel tálalom.A párom főzelékkel eszi. Egy jó tanács, az uborkát nem jó kihagyni, mert az add neki egy kis pikáns ízt. Jó étvágyat.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.