Tejszínes-mustáros csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 2 nagy fej hagyma
- 50 dkg csirkemáj
- 2-3 savanyú uborka
- 1 dl főzőtejszín
- 2 dl tejföl
- 3 ek mustár
Elkészítése:
A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom. Megpirítom, hozzáadom a kockára vágott májat, fehéredésig kavargatom. Ráteszem a felaprított uborkát,a tejszínt, mustárt, tejfölt, sózom borsozom és kész. Tarhonyával, sült krumplival, párolt rizzsel tehát bármivel tálalom.A párom főzelékkel eszi. Egy jó tanács, az uborkát nem jó kihagyni, mert az add neki egy kis pikáns ízt. Jó étvágyat.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »
Egészséges étkezés a munkahelyen – a Jooble szakértői véleménye (x)
Szeretnél hosszú távon fenntartható egészséges életmódot élni, de a munkahe
Tovább olvasom »
Ropogós, sajtos, omlós – 10 sós süti, amit imádni fogsz
A sós sütemények mindig biztos sikert aratnak, legyen szó vendégvárásról, e
Tovább olvasom »
12 házi ostyasüti, amit nem lehet abbahagyni
Az ostyás sütemények mindig könnyed, ropogós és krémes kombinációjukkal hód
Tovább olvasom »
A kávé szerelmeseinek – 8 süti, amit imádni fogtok
A kávé nemcsak a reggelek elengedhetetlen része, hanem a desszertek világáb
Tovább olvasom »
Krémes csodák – 12 ellenállhatatlan krémes süti recept
A sütemények világában a krémes desszertek mindig különleges helyet foglaln
Tovább olvasom »