Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Tejszínes-mustáros csirkemáj recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 2 nagy fej hagyma
    • 50 dkg csirkemáj
    • 2-3 savanyú uborka
    • 1 dl főzőtejszín
    • 2 dl tejföl
    • 3 ek mustár

    Elkészítése:
    A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom. Megpirítom, hozzáadom a kockára vágott májat, fehéredésig kavargatom. Ráteszem a felaprított uborkát,a tejszínt, mustárt, tejfölt, sózom borsozom és kész. Tarhonyával, sült krumplival, párolt rizzsel tehát bármivel tálalom.A párom főzelékkel eszi. Egy jó tanács, az uborkát nem jó kihagyni, mert az add neki egy kis pikáns ízt. Jó étvágyat.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá