Tejszínes-mustáros csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 2 nagy fej hagyma
- 50 dkg csirkemáj
- 2-3 savanyú uborka
- 1 dl főzőtejszín
- 2 dl tejföl
- 3 ek mustár
Elkészítése:
A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom. Megpirítom, hozzáadom a kockára vágott májat, fehéredésig kavargatom. Ráteszem a felaprított uborkát,a tejszínt, mustárt, tejfölt, sózom borsozom és kész. Tarhonyával, sült krumplival, párolt rizzsel tehát bármivel tálalom.A párom főzelékkel eszi. Egy jó tanács, az uborkát nem jó kihagyni, mert az add neki egy kis pikáns ízt. Jó étvágyat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »