Tejszínes-mustáros csirkemáj recept
Hozzávalók:
- 2 nagy fej hagyma
- 50 dkg csirkemáj
- 2-3 savanyú uborka
- 1 dl főzőtejszín
- 2 dl tejföl
- 3 ek mustár
Elkészítése:
A hagymát megpucolom, apró kockákra vágom. Megpirítom, hozzáadom a kockára vágott májat, fehéredésig kavargatom. Ráteszem a felaprított uborkát,a tejszínt, mustárt, tejfölt, sózom borsozom és kész. Tarhonyával, sült krumplival, párolt rizzsel tehát bármivel tálalom.A párom főzelékkel eszi. Egy jó tanács, az uborkát nem jó kihagyni, mert az add neki egy kis pikáns ízt. Jó étvágyat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

