Tejszínes csirkemell recept

Hozzávalók:
- 0.5 kg csirkemell
- kis vaj és olíva
- 2 csomag újhagyma
- 0.25 kg zöld borsó
- kis mustár
- 0.2l tejszín
- só,bors
- kevés füstölt sajt
Elkészítés:
A húst sózzuk, borsozzuk, kevés vajon és olíva olajon puhára pároljuk. Kiszedjük az edényből és félretesszük. Ha ez kész a fenn maradt zsiradékhoz tesszük a karikára aprított új hagymát. Puhára pároljuk ezt is, ha ezzel meg vagyunk hozzá adjuk a zöldborsót is. Sózzuk és kis vízzel puhára pároljuk. Ha már puha minden, hozzá öntjük a tejszínt, 2 kávés kanál mustárt és össze rottyantjuk az egészet, Ezek után jöhet a husi, és a füstölt sajt. Elvegyítjük a szósszal és tálalhatjuk is.
Ezt egyszer Shtal műsorában láttam, egyszerű, gyors és nagyon finom.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »