Tejszínes ananászos csirkemell filé recept
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- vöröshagyma
- fokhagyma
- ananász (konzerv, darabolt)
- szárnyas fűszerkeverék
- liszt
- főzőtejszín
- ízlés szerint méz
Elkészítése: A csirkemellet szárnyas fűszerkeverékkel megszórom, majd kockákra vágom. Ezután forró olajon kifehérítem, a felkockázott hagymákkal egy kicsit még pirítom. Ráöntöm az ananászt, és jól összefőzöm. A lisztből és főzőtejszínből habarást csinálok, és azt is ráöntöm a húsra, s hagyom puhára főni. Ízlés szerint lehet beletenni mézet (a nélkül is nagyon finom). Rizzsel tálalom.
Küldte: Szlota Klaudia
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

