Tejszínes ananászos csirkemell filé recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- vöröshagyma
- fokhagyma
- ananász (konzerv, darabolt)
- szárnyas fűszerkeverék
- liszt
- főzőtejszín
- ízlés szerint méz
Elkészítése: A csirkemellet szárnyas fűszerkeverékkel megszórom, majd kockákra vágom. Ezután forró olajon kifehérítem, a felkockázott hagymákkal egy kicsit még pirítom. Ráöntöm az ananászt, és jól összefőzöm. A lisztből és főzőtejszínből habarást csinálok, és azt is ráöntöm a húsra, s hagyom puhára főni. Ízlés szerint lehet beletenni mézet (a nélkül is nagyon finom). Rizzsel tálalom.
Küldte: Szlota Klaudia
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »