Tejszínes ananászos csirkemell filé recept

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell
- vöröshagyma
- fokhagyma
- ananász (konzerv, darabolt)
- szárnyas fűszerkeverék
- liszt
- főzőtejszín
- ízlés szerint méz
Elkészítése: A csirkemellet szárnyas fűszerkeverékkel megszórom, majd kockákra vágom. Ezután forró olajon kifehérítem, a felkockázott hagymákkal egy kicsit még pirítom. Ráöntöm az ananászt, és jól összefőzöm. A lisztből és főzőtejszínből habarást csinálok, és azt is ráöntöm a húsra, s hagyom puhára főni. Ízlés szerint lehet beletenni mézet (a nélkül is nagyon finom). Rizzsel tálalom.
Küldte: Szlota Klaudia
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »