Tejfölös pulykaszív pörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg. pulykaszív
- 3 fej hagyma
- 2 db. paprika
- 2 db. paradicsom
- 2 dl. tejföl
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése: Zsiradékon megpirítjuk a felszelt hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, paprikát, és tovább pirítjuk. Megszórjuk, pirospaprikával beletesszük a szívet és ezzel is pirítjuk kis ideig. Felengedjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd készre főzzük. Tálalás előtt belekeverjük a tejfölt, és összetottyantjuk. Tésztával vagy galuskával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »