Tejfölös pulykaszív pörkölt recept

Hozzávalók:
- 1 kg. pulykaszív
- 3 fej hagyma
- 2 db. paprika
- 2 db. paradicsom
- 2 dl. tejföl
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése: Zsiradékon megpirítjuk a felszelt hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, paprikát, és tovább pirítjuk. Megszórjuk, pirospaprikával beletesszük a szívet és ezzel is pirítjuk kis ideig. Felengedjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd készre főzzük. Tálalás előtt belekeverjük a tejfölt, és összetottyantjuk. Tésztával vagy galuskával kínáljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »