Tejfölös pulykaszív pörkölt recept
Hozzávalók:
- 1 kg. pulykaszív
- 3 fej hagyma
- 2 db. paprika
- 2 db. paradicsom
- 2 dl. tejföl
- só, bors, pirospaprika
Elkészítése: Zsiradékon megpirítjuk a felszelt hagymát, hozzáadjuk a kockára vágott paradicsomot, paprikát, és tovább pirítjuk. Megszórjuk, pirospaprikával beletesszük a szívet és ezzel is pirítjuk kis ideig. Felengedjük vízzel, sózzuk, borsozzuk, majd készre főzzük. Tálalás előtt belekeverjük a tejfölt, és összetottyantjuk. Tésztával vagy galuskával kínáljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

