Tejfölös, fokhagymás csirkemell recept

Hozzávalók:
- Csirkemell
- Fokhagyma
- Tejföl
- Tej
- Liszt
A csirkemellet olajon megpirítom, pirítás közben sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítem. Amikor már majdnem kész, apróra vágott fokhagymával készre pirítom. Nem szabad sokáig, mer elmegy a fokhagyma íze. Egy másik edénybe lisztet, tejfölt és tejet simára keverek, majd ráöntöm a megpirult csirkemellre. A fűszereket még most korrigálom. Sült burgonyával tálalom.
Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Puha, krémes, gyümölcsös – 10 sütemény, amitől szebb lesz a hétvégéd
Egy finom házi sütemény mindig jó ötlet hétvégére – főleg, ha nem kell hozz
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.11. péntek
Ma egy igazi kényeztető menüvel készültünk! A napot egy selymes, sajtos-pór
Tovább olvasom »
12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »