Tarhonyás csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 0,5kg csirkemáj (lehet sertés is)
- 0,5kg tarhonya
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj
- majoránna, só, bors
Elkészítése:
Az olajon megdinsztelem a vöröshagymát a felcsíkozott májjal, borssal, majoránnával, ha kész (pár perc), félreteszem. Megfőzőm a tarhonyát (ki hogy szokta), én kevés olajon megpirítom, és dupla mennyiségű vízzel, két bögre tarhonya + 4 bögre víz, felengedem és puhára főzőm, sóval, vagy ételízesítővel. Ha kész összekeverem a májjal és savanyúsággal tálalom. Olcsó, gyors és finom étel, 4 személyre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »