Tarhonyás csirkemáj recept
Hozzávalók:
- 0,5kg csirkemáj (lehet sertés is)
- 0,5kg tarhonya
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj
- majoránna, só, bors
Elkészítése:
Az olajon megdinsztelem a vöröshagymát a felcsíkozott májjal, borssal, majoránnával, ha kész (pár perc), félreteszem. Megfőzőm a tarhonyát (ki hogy szokta), én kevés olajon megpirítom, és dupla mennyiségű vízzel, két bögre tarhonya + 4 bögre víz, felengedem és puhára főzőm, sóval, vagy ételízesítővel. Ha kész összekeverem a májjal és savanyúsággal tálalom. Olcsó, gyors és finom étel, 4 személyre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »

