Tarhonyás csirkemáj recept

Hozzávalók:
- 0,5kg csirkemáj (lehet sertés is)
- 0,5kg tarhonya
- 1 fej vöröshagyma
- kevés olaj
- majoránna, só, bors
Elkészítése:
Az olajon megdinsztelem a vöröshagymát a felcsíkozott májjal, borssal, majoránnával, ha kész (pár perc), félreteszem. Megfőzőm a tarhonyát (ki hogy szokta), én kevés olajon megpirítom, és dupla mennyiségű vízzel, két bögre tarhonya + 4 bögre víz, felengedem és puhára főzőm, sóval, vagy ételízesítővel. Ha kész összekeverem a májjal és savanyúsággal tálalom. Olcsó, gyors és finom étel, 4 személyre.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »