Szt. Galleni csirkemáj recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg. csirkemáj
- 25 dk angol szalonna
- csipet bors
- só
- 50 dkg. kenyér
Elkészítése: A csirkemájat sózzuk, borsozzuk, és minden szelet szalonnába 1-1 májat csomagolunk, fogpiszkálóval megtűzzük. Forró sütőben 8-10 percig sütjük. Elősütött kenyérszeletekre helyezve tálaljuk. Mártásként adhatunk hozzá kechupot vagy sörrel elkevert mustárt.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.