Szezámos csirkefalatok recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg csirkecombfilé
- 3 ek kukoricaolaj
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kis darab friss gyömbér (reszelve kb. 1 ek)
- 0,5 dl (4 ek) szójaszósz
- 2 ek barna cukor
- 2 ek méz
- 3 szál újhagyma
- ízlés szerint só
- szezámmag
Elkészítése:
A húst kockázzuk fel, és az olajon pirítsuk meg. Ha megpirult, adjuk hozzá a reszelt gyömbért és reszelt fokhagymát, a cukrot, a mézet és a szójaszószt.
Forraljuk jól össze, szórjuk meg apróra vágott újhagymával, és ízlés szerinti szezámmaggal. Keverjük jól össze, majd melegen tálaljuk.
Tipp:
Rizst, (gm) tésztát, vagy salátát kínáljunk hozzá.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »