Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb recept
Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 10 dkg apró kockára vágott füstölt szalonna
- 15 dkg apróra vágott füstölt kolbász
- só
- bors
Elkészítése:
A megtisztított csirkecombot enyhén sózzuk, bővebben borsozzuk. A bőrét fellazítjuk, és alátömködjük a kisebb darabokra vágott kolbászt és szalonnát.
A húst tepsibe fektetjük, kevés vizet öntünk alá, és fóliával lefedjük.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük, amíg a hús puha nem lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


