Szalonnával, kolbásszal töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 csirkecomb
- 10 dkg apró kockára vágott füstölt szalonna
- 15 dkg apróra vágott füstölt kolbász
- só
- bors
Elkészítése:
A megtisztított csirkecombot enyhén sózzuk, bővebben borsozzuk. A bőrét fellazítjuk, és alátömködjük a kisebb darabokra vágott kolbászt és szalonnát.
A húst tepsibe fektetjük, kevés vizet öntünk alá, és fóliával lefedjük.
200 fokra előmelegített sütőben kb. 30 percet sütjük, amíg a hús puha nem lesz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »