Szalonnás csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 300 g csirkemell
- 100 g krémsajt
- 200 g szeletelt bacon szalonna
- só
- fűszerkeverék (magyaros)
- petrezselyemzöld (szárított)
- fogpiszkáló
Elkészítése:
A csirkemellet vékony szeletekre vágjuk, sózzuk és egy kevés magyaros fűszerkeverékkel befűszerezzük. Egy felszeletelt csirkemellet rárakunk a szalonnára, megkenjük krémsajttal, megszórjuk petrezselyemzölddel és feltekerjük. Fogpiszkálóval rögzítsük, hogy sütés közben ne essen szét.
Minden csirkemellet ily módon elkészítünk, majd egy vajjal kikent sütőtálba tesszük, letakarjuk alufóliával és 170-180 Celsius fokon kb. 40 percig sütjük (vagy amíg elkészül). Az alufóliát eltávolítva kicsit megpirítjuk és rizzsel, sült krumplival tálaljuk.
Tipp:
A szalonnától remek ízű lesz a csirkemell
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »