Sült pulykaszárny recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 pulykaszárny
- 1 kanál mustár
- 1 kis kanál fokhagymakrém
- 3 kanál étolaj
- 1 kk őrölt paprika
- 1 kanál ketchup
- kevés őrölt csili
- 1 kanál só
Elkészítése:
A mustárt, az olajat, a sót, az őrölt paprikát, a csilit, a ketchupot, és a fokhagymakrémet jól összekeverjük, majd alaposan beleforgatjuk a csirkeszárnyakat, és hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap fólia alatt sütjük sütőben, 200 fokon.
A végén a fóliát levesszük, és hagyjuk, hogy a léből kicsi párologjon el.
A tepsiben maradt szaftot később felhasználhatjuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.