Sült pulykaszárny recept

Hozzávalók:
- 4 pulykaszárny
- 1 kanál mustár
- 1 kis kanál fokhagymakrém
- 3 kanál étolaj
- 1 kk őrölt paprika
- 1 kanál ketchup
- kevés őrölt csili
- 1 kanál só
Elkészítése:
A mustárt, az olajat, a sót, az őrölt paprikát, a csilit, a ketchupot, és a fokhagymakrémet jól összekeverjük, majd alaposan beleforgatjuk a csirkeszárnyakat, és hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap fólia alatt sütjük sütőben, 200 fokon.
A végén a fóliát levesszük, és hagyjuk, hogy a léből kicsi párologjon el.
A tepsiben maradt szaftot később felhasználhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »