Sült pulykaszárny recept

Hozzávalók:
- 4 pulykaszárny
- 1 kanál mustár
- 1 kis kanál fokhagymakrém
- 3 kanál étolaj
- 1 kk őrölt paprika
- 1 kanál ketchup
- kevés őrölt csili
- 1 kanál só
Elkészítése:
A mustárt, az olajat, a sót, az őrölt paprikát, a csilit, a ketchupot, és a fokhagymakrémet jól összekeverjük, majd alaposan beleforgatjuk a csirkeszárnyakat, és hűtőbe tesszük éjszakára.
Másnap fólia alatt sütjük sütőben, 200 fokon.
A végén a fóliát levesszük, és hagyjuk, hogy a léből kicsi párologjon el.
A tepsiben maradt szaftot később felhasználhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »