Sült pulykacomb petrezselymes sült krumplival recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 db sült, pácolt pulyka (95 dkg)
- 4 db nagyobb krumpli
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 ág rozmaring
- 5 szál kakukkfű
- fokhagymasó
- őrölt fekete bors
- majoránna
- kacsazsír
Elkészítése:
A krumplikat héjában félig megfőzöm, majd felkarikázom és egy kacsazsírral kikent serpenyőbe rakom. Fűszerezem, majd berakom a 180 C fokra előmelegített sütőbe és 35 percig sütöm.
A pulykacombot egy serpenyőbe helyezem, teszek bele kacsazsírt, fűszerezem, rászórom a zöld fűszereket és az aprított fokhagymát. Ez is mehet a sütőbe.
Közben a petrezselymet – nem túl apróra – felvágom.
Tálaláskor teszek a tányérra 2 szelet húst és sült krumplit, s szórok rá petrezselymet.
Tipp:
Szeretem a pulykát, a comb különösen ízletes.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »