Sült csirkeszárny recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- só
- bors
- delikát
- szárnyas fűszersó keverék
- majoránna
- kevés olaj
- víz
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítom és jól megmosom. A tepsibe öntök egy kevés olajat és vizet, majd ízlés szerint a fűszereket is beleszórom. kezemmel jól összekavarom, ha ez megvan, akkor a csirkeszárnyakat alaposan megforgatom benne, és lefedem alufóliával. Mikor már majdnem megsült, akkor megszórom szárnyas fűszersókeverékkel és kicsit még pirítom. Bármivel tálalható akár kenyérrel is! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »