Sült csirkeszárny recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- só
- bors
- delikát
- szárnyas fűszersó keverék
- majoránna
- kevés olaj
- víz
Elkészítése:
A csirkeszárnyakat megtisztítom és jól megmosom. A tepsibe öntök egy kevés olajat és vizet, majd ízlés szerint a fűszereket is beleszórom. kezemmel jól összekavarom, ha ez megvan, akkor a csirkeszárnyakat alaposan megforgatom benne, és lefedem alufóliával. Mikor már majdnem megsült, akkor megszórom szárnyas fűszersókeverékkel és kicsit még pirítom. Bármivel tálalható akár kenyérrel is! Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »