Sült csirkefarhát recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkefarhát
- só
- bors
- delikát
- majoránna
- kevés olaj és víz
- 0.5kg rizs
Elkészítése:
A farrészt megtisztítom, feldarabolom és megmosom. A tepsibe öntök egy kevés olajat, egy kevés vizet, majd szórok bele ízlés szerint fűszereket, majd ebben a fűszeres lében megforgatom a farrészeket és sorba teszem a tepsibe. Mikor ezzel megvagyok lefedem alufóliával és előmelegített sütőben sütőm.
A fóliát mielőtt már kész lenne a hús, leveszem és egy kicsit nélküle pirítom. A rizst megmosom és egy lábasba teszem, majd annyi vizet öntök rá , hogy ellepje. Adok hozzá sót, borsot, delikátot és elkezdem főzni, közben kevergetem. Mikor elfőtt a víz akkor egy konyharuhával lefedem és a gőzbe n puhulni hagyom, közben néha meg kevergetem. Mikor a rizs is jó lehet tálalni. Általában savanyú uborkával szoktam tálalni. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »