Sült csirkefarhát recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg csirkefarhát
- só
- bors
- delikát
- majoránna
- kevés olaj és víz
- 0.5kg rizs
Elkészítése:
A farrészt megtisztítom, feldarabolom és megmosom. A tepsibe öntök egy kevés olajat, egy kevés vizet, majd szórok bele ízlés szerint fűszereket, majd ebben a fűszeres lében megforgatom a farrészeket és sorba teszem a tepsibe. Mikor ezzel megvagyok lefedem alufóliával és előmelegített sütőben sütőm.
A fóliát mielőtt már kész lenne a hús, leveszem és egy kicsit nélküle pirítom. A rizst megmosom és egy lábasba teszem, majd annyi vizet öntök rá , hogy ellepje. Adok hozzá sót, borsot, delikátot és elkezdem főzni, közben kevergetem. Mikor elfőtt a víz akkor egy konyharuhával lefedem és a gőzbe n puhulni hagyom, közben néha meg kevergetem. Mikor a rizs is jó lehet tálalni. Általában savanyú uborkával szoktam tálalni. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »