Sült csirke recept

Hozzávalók:
- 1 egész csirke
- só
- fűszerkeverék (szárnyasokra)
Elkészítése:
Az egész csirkét folyó vízben átmossuk, majd papírtörlővel szárazra töröljük. Alaposan besózzuk, befűszerezzük, majd sütőzacskóba téve, 180 Celsius fokon kb
65 perc alatt megsütjük. Ha megsült a csirke, kinyitjuk a zacskót és kb. 5 perc alatt megpirítjuk. Rizzsel, sült krumplival tálaljuk.
Tipp:
Én így készítem, mert szeretem ha omlós és így nem szárad ki a húsa.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »