Spenótos-tejszínes rakott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- 20 dkg spenót levél (friss)
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 doboz főzőtejszín
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 25 dkg zöldbab
- 1 fej lilahagyma
- só, xilit, bors, bazsalikom
- csöpp ecet
- 10 dkg füstölt sajt
- 5 szelet bacon
Elkészítése:
A csirkemellet felszeleteljük 6 vékony csíkra. Besózzuk, fűszerezzük. A bacont a püspökkenyér forma aljára helyezzük, hogy kilógjon, majd rá a csirke fele. A spenótot megmossuk, ráhalmozzuk a csirkére, majd rá a durvára vágott fokhagyma. A maradék csirkével letakarjuk, bebugyoláljuk a baconbe, majd a főzőtejszínnel kikevert tojással nyakon öntjük. A tetejére rászórjuk a reszelt füstölt sajtot és be a sütőbe.
A zöldbabot megpároljuk, fűszerezzük, apróra vágott hagymával ízesítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »