Saslik sütőben recept

Hozzávalók:
- csirkemell
- krumpli
- hagyma
- szalonna
Elkészítése:
A csirkemellet szeletekre vágjuk, majd bepácoljuk, és pár órát állni hagyjuk.
A krumplit megpucoljuk, majd felszeleteljük kicsit vastagabbra.
Felkockázzuk a szalonnát, ez is kicsit nagyobb kocka legyen.
A hagymát karikákra vágjuk.
5. Ezeket pálcákra tesszük és megsütjük. Én a tepsi tetejére tettem egy rácsot, és arra helyeztem a saslik-ot.
Tipp:
Lehet rá tenni paradicsomot is. Azzal is biztosan nagyon finom.
Én a krumplit legközelebb kicsit meg fogom főzni, mert így kicsit kemény volt, viszont a csirkemell és a szalonna már jó volt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mire jó egy konyhai pároló és hogyan használd? (x)
A konyhai pároló, mint konyhai eszköz talán nem tűnik nélkülözhetetlennek,
Tovább olvasom »
Mit kezdjünk a maradék sonkával? 7 ötlet hétfő estére
A húsvéti sonkából szinte mindig marad, és bár egy darabig még jólesik egy
Tovább olvasom »
5 töltött tojás, amitől leesik az állad – húsvéti klasszikus újragondolva
A húsvéti tojás nem csak dísz lehet – mutatunk öt isteni töltött tojás rece
Tovább olvasom »
12 sós vendégváró húsvétra – pogácsák és rágcsák a locsolóknak
Húsvétkor nemcsak a sonkás-tojásos reggeli kerül az asztalra, hanem az apró
Tovább olvasom »
Húsvéti édes sütemények, amik ünnepi hangulatot varázsolnak
A húsvéti asztalról nem hiányozhatnak az édes finomságok sem, hiszen ezek k
Tovább olvasom »
Ünnepi reggelik húsvétra – sonkás, tojásos, tormás finomságok egy helyen
A húsvéti reggeliknek különleges hangulata van: sonkaillat, friss torma, to
Tovább olvasom »