Sajttal, paprikával, sonkával töltött rántott csirkemell recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 1 nagy csirkemell
10 dkg trappista sajt - 10 dkg csirkemell sonka
- 1 nagy kápia paprika
- só
- bors
- ételízesítő
Panírhoz:
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- 10 dkg morzsa
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, a vizet leitatjuk róla és szeletekre vágjuk. Egy kicsit kiklopfoljuk, fűszerezzük. Egy szelet húsra ráfektetünk egy szelet csirkemell sonkát, egy darab sajtot és egy szelet kápia paprikát, majd feltekerjük. Hústűvel megtűzzük és bepanírozzuk: lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük.
Ha kész, ferdén szeleteljük.
Tipp:
Rizibizit, vagy burgonyapürét kínálunk hozzá savanyúsággal.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.