Sajttal, paprikával, sonkával töltött rántott csirkemell recept
Hozzávalók:
- 1 nagy csirkemell
10 dkg trappista sajt - 10 dkg csirkemell sonka
- 1 nagy kápia paprika
- só
- bors
- ételízesítő
Panírhoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg liszt
- 10 dkg morzsa
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, a vizet leitatjuk róla és szeletekre vágjuk. Egy kicsit kiklopfoljuk, fűszerezzük. Egy szelet húsra ráfektetünk egy szelet csirkemell sonkát, egy darab sajtot és egy szelet kápia paprikát, majd feltekerjük. Hústűvel megtűzzük és bepanírozzuk: lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük.
Ha kész, ferdén szeleteljük.
Tipp:
Rizibizit, vagy burgonyapürét kínálunk hozzá savanyúsággal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

