Sajttal, paprikával, sonkával töltött rántott csirkemell recept

Hozzávalók:
- 1 nagy csirkemell
10 dkg trappista sajt - 10 dkg csirkemell sonka
- 1 nagy kápia paprika
- só
- bors
- ételízesítő
Panírhoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- 10 dkg morzsa
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk, a vizet leitatjuk róla és szeletekre vágjuk. Egy kicsit kiklopfoljuk, fűszerezzük. Egy szelet húsra ráfektetünk egy szelet csirkemell sonkát, egy darab sajtot és egy szelet kápia paprikát, majd feltekerjük. Hústűvel megtűzzük és bepanírozzuk: lisztbe, majd felvert tojásba, végül zsemlemorzsába forgatjuk. Bő, forró olajban kisütjük.
Ha kész, ferdén szeleteljük.
Tipp:
Rizibizit, vagy burgonyapürét kínálunk hozzá savanyúsággal.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »