Sajttal és aszalt sárgabarackkal töltött csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csirkemell – amit előző este fokhagymás tejbe áztattam
- 10-12 szem aszalt sárgabarack
- 2-3 szelet sajt,
- szeletelt baconszalonna
- só
- egyéb fűszerek (ízlés szerint)
Elkészítése:
A csirkemelleket kiveszem a tejből, nem mosom meg, csak papírtörlővel áttörlöm. Zsebet vágok bele. Kívül-belül megfűszerezem. A zsebeket megtöltöm sajttal és barackkal, majd szeletelt bacon szalonnával szépen körbetekerem.
Egy kisebb tepsibe helyezem, kevés olaj és víz társaságával, de néhány aszalt sárgabarack is mehet még mellé és zutty be a sütőbe. (amit természetesen már előmelegítettem)
Fólia alatt nagyjából 40 percig sütöm, ezután leveszem a fóliát és megpirítom.
Rizzsel vagy salátával tálalom…
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »