Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Sajtos, sonkás, medvehagymás csirkemell recept

Sajtos, sonkás, medvehagymás csirkemell
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók 4 személyre:

    • 4 db csirkemell filé
    • 20 dkg trappista sajt
    • 4-5 levél medvehagyma
    • 10 dkg füstölt sonka
    • 1 cs szeletelt bacon
    • őrölt fehér bors
    • szárnyas fűszerkeverék

    Elkészítése:
    A csirkemelleket szétnyitjuk, kiklopfoljuk,sózzuk,megszórjuk szárnyas fűszerrel. A trappista sajtot lereszeljük a medvehagymát apróra a sonkát kis kockára vágjuk. A reszelt sajtot összekeverjük a sonkával,hagymával. Ízesítjük sóval,őrölt borssal. A tölteléket a hússzeletek egyik oldalára halmozzuk és felgöngyöljük. Minden tekercset mérettől függően 2-3 szelet baconba burkolunk.

    A “göngyölegeket” szorosan alufóliába csavarjuk,tepsibe vagy sütőrácsra tesszük és előmelegített sütőben kb 20 percet sütjük után kibontjuk a csomagok tetejét és 10-15 percre visszatesszük a sütőbe amíg szép piros színt kap. Párolt zöldséget készítettem mellé.
    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá