Sajtos göngyölt csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db csirkemell filé
- 30 dkg reszelt trappista sajt
- 2 szál újhagyma
- 2 db hegyes erős paprika / vagy nem erős zöld kaliforniai paprika /
- 2 db piros kápia paprika
- 8 szelet bacon
- só
- őrölt fehér bors
- szárnyas fűszerkeverék
Elkészítése:
A csirkemelleket középen éles késsel szétnyitjuk, de nem vágjuk át. Kiklopfoljuk, sózzuk, szárnyas fűszerkeverékkel megszórjuk. A hagymát és a paprikákat kis kockákra vágjuk.
A reszelt sajtba keverjük az újhagymát, az összevágott paprikákat, őrölt borsot és a sót /ha szükséges/. A sajtot elosztjuk a csirkemelleken, feltekerjük, és 2-2 szelet baconba göngyöljük, majd szorosan alufóliába tekerjük.
Tepsibe vagy sütő rácsra tesszük tekercseket és közepes lángon kb. 20-25 percig sütjük.
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

