Sajtos csirke recept

Hozzávalók:
- 4 felső és alsó csirkecomb
- 4 csirke szárny
- 3-4 gerezd fokhagyma
- vaj vagy margarin
- ízlés szerint tejföl
- ízlés szerint reszelt sajt
- só
Elkészítése:
Egy tepsit jó vastagon kikenünk vajjal vagy margarinnal. A fokhagymát lereszeljük és belekeverjük a tejfölbe. A húst sózzuk és a tepsibe tesszük. Megkenjük a tejföllel, majd reszelt sajtot szórunk rá és először fóliával letakarva sütjük kb fél óráig, majd fólia nélkül készre sütjük. Tört burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »