Sajtos csirke recept
Hozzávalók:
- 4 felső és alsó csirkecomb
- 4 csirke szárny
- 3-4 gerezd fokhagyma
- vaj vagy margarin
- ízlés szerint tejföl
- ízlés szerint reszelt sajt
- só
Elkészítése:
Egy tepsit jó vastagon kikenünk vajjal vagy margarinnal. A fokhagymát lereszeljük és belekeverjük a tejfölbe. A húst sózzuk és a tepsibe tesszük. Megkenjük a tejföllel, majd reszelt sajtot szórunk rá és először fóliával letakarva sütjük kb fél óráig, majd fólia nélkül készre sütjük. Tört burgonyával tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

