Roston sült csirkemell párolt rizzsel recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 0,5 kg csirkemell filé
- sült csirke fűszersó
- bazsalikom
- kevés olívaolaj
A körethez:
- rizs
- zöldborsó
- petrezselyem
- medvehagyma
- kevés olaj és só
Elkészítése:
A csirkemell filét befűszerezzük, kicsit állni hagyjuk, majd olívaolajon szép pirosra sütjük mindkét oldalát, megszórjuk bazsalikommal és készre sütjük.
A körethez a rizst kevés olajon megpirítjuk, sózzuk és hozzáadjuk a zöldségeket, kevés vízzel felöntjük és fedő alatt többször belekeverve puhára pároljuk és ha elkészült, már tálalhatjuk is!
Tipp:
Én medvehagymával gazdagítottam a rizst, kitűnő együtt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »