Roston pulykamell sült almával recept

Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet pulykamell
- 4 db nem túl édes alma
- 5 dkg vaj
- csipet őrölt fahéj
- szárnyas fűszerkeverék
- só
- étolaj
Elkészítése:
Előkészítés:A pulykamelleket kiklopfoljuk,sózzuk,szárnyas fűszerrel megszórjuk. Az almáknak kivágjuk a magházát és ujjnyi szeletekre vágjuk.
Elkészítés:A pulykamelleket grillen vagy serpenyőben kevés olajon szép pirosra sütjük.
Az almakarikákat egy kis őrölt fahéjjal megszórjuk/aki szereti/és vajon mindkét oldalukat hirtelen átsütjük. A pulykamell szeleteket a sült almával és tetszőleges körettel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Tipp:
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »