Ropogós csirkeszárnyak recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirke szárny
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 dl olíva olaj
- 1 ek só
- 1 kk cayenne bors
- 1 kk szárnyas fűszerkeverék
- 1 kk őrölt kömény
- 1 csipet majoránna
- 1 mk chili por
Előkészítés:
A szárnyakat megtisztítjuk, a csücskeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és beleforgatjuk a szárnyakat. Egy órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:
A szárnyakat tepsibe vagy jénaiba sorba rakjuk és kevés vizet aláöntve sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »