Ropogós csirkeszárnyak recept

Hozzávalók:
- 1 kg csirke szárny
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 dl olíva olaj
- 1 ek só
- 1 kk cayenne bors
- 1 kk szárnyas fűszerkeverék
- 1 kk őrölt kömény
- 1 csipet majoránna
- 1 mk chili por
Előkészítés:
A szárnyakat megtisztítjuk, a csücskeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és beleforgatjuk a szárnyakat. Egy órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:
A szárnyakat tepsibe vagy jénaiba sorba rakjuk és kevés vizet aláöntve sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »