Ropogós csirkeszárnyak recept
Hozzávalók:
- 1 kg csirke szárny
- 4-5 gerezd fokhagyma
- 1 dl olíva olaj
- 1 ek só
- 1 kk cayenne bors
- 1 kk szárnyas fűszerkeverék
- 1 kk őrölt kömény
- 1 csipet majoránna
- 1 mk chili por
Előkészítés:
A szárnyakat megtisztítjuk, a csücskeit levágjuk és a forgóknál ketté vágjuk. A fűszereket elkeverjük az olajjal és beleforgatjuk a szárnyakat. Egy órára a hűtőbe tesszük.
Elkészítés:
A szárnyakat tepsibe vagy jénaiba sorba rakjuk és kevés vizet aláöntve sütőben 180 fokon szép pirosra sütjük.
Jó étvágyat kívánok hozzá!!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

