Ropogós csirke szárnyak recept
Hozzávalók:
- 15 db csirke szárny
- 300g corn flakes(kukoricapehely)
- 1 fej fokhagyma
- 1/2l joghurt
- só
Elkészítése:
A csirke szárnyakat megsózzuk. Az egész fej fokhagymát apróra összevagdaljuk, beleöntjük a joghurtba. A kukoricapelyhet húsverővel apróra törjük. A szárnyakat belehempergetjük a joghurtba majd a kukoricapehelybe. Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk és 20percig 180fokon arany barnára sütjük.
Krumplipürével tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

