Rizses hús recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 db egész csirkecomb
- 4 nagyobb fej vöröshagyma
- 1 paprika
- 2 paradicsom
- kevés olaj a sütéshez
- Knorr fűszervarázs sültcsirke fűszerkeverék majorannával
- 250 g rizs
Elkészítése:
Nagyon sokféle rizses hússal találkoztam már, én most így készítettem el. A csirkecombokat ketté vágtam és wokban kevés olajon a fűszerekkel megsütöttem. Amikor majdnem készre sült hozzáadtam a cikkekre vágott vöröshagymát, paradicsomot és a paprikát, fonnyadásig sütöttem még a hússal. Közben készre főztem a rizst és a végén hozzákevertem. Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

