Rántott csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 6 rántani való csirkecomb
- 4-5 gerezd fokhagyma
- tej
- liszt
- zsemlemorzsa
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- só
- olaj a sütéshez
Elkészítése:
A combokat alaposan megmossuk, majd besózzuk. Annyi tejjel öntjük fel ami bőven ellepi. A tejet hígíthatjuk kis vízzel, de hozzáadjuk a szétnyomott fokhagymákat, és legalább egy óráig állni hagyjuk.
Még jobb, ha egy éjszakán át áznak a combok. A pácolás után jól megtöröljük a combokat, majd panírozzuk. Három külön tálba tesszük a lisztet, a felvert tojást, és a zsemlemorzsát, majd ebben a sorrendben beleforgatjuk a combokat.
Forró, bő olajban sütjük meg.
A legjobbak természetesen a “dobverők” mert könnyen kézre állnak. Ugyanolyan finomak a felső combok, de az egészben rántott combok is.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »