Rántott csirkecomb recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg alsó csirkecomb
- só
- tojás
- liszt
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
Megtisztítom a csirkecombokat.Lehúzom a bőrt a combról és megszurkálom késsel , mert így jól át lehet sütni, ha ez megvan akkor egyenként besózom és kicsit állni hagyom , majd lisztbe, tojásba.,zsemlemorzsába megforgatom és forró olajban aranybarnára kisütöm Jó étvágyat!
Tipp:
Bármilyen körettel tálalható!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »