Rakott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 5 db alma
- 4 fej vöröshagyma
- 500 g szeletelt bacon szalonna
- 3 db paradicsom
- olívaolaj
- őrölt chili
- ízlés szerint só
- ízlés szerint feketebors
- rozmaring
- 30 dkg trappaista sajt
Elkészítése:
A csirkemellet megmosom, hosszúkás csíkokra vágom.
Az almát kisebb gerezdekre, a vöröshagymát, paradicsomot karikára vágom.
Egy jénai tálat megkenek olívaolajjal és rétegesen belerakom az almát, a húst, a hagymát, a paradicsomot és a bacont, megint egy réteg jön, közben a húst a fűszerekkel megszórom.
A tetejére reszelt sajtot szórok és 180 fokon kb. 40-50 percet sütöm.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »