Rakott hús recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 60 dkg csirkemell
- 5 db alma
- 4 fej vöröshagyma
- 500 g szeletelt bacon szalonna
- 3 db paradicsom
- olívaolaj
- őrölt chili
- ízlés szerint só
- ízlés szerint feketebors
- rozmaring
- 30 dkg trappaista sajt
Elkészítése:
A csirkemellet megmosom, hosszúkás csíkokra vágom.
Az almát kisebb gerezdekre, a vöröshagymát, paradicsomot karikára vágom.
Egy jénai tálat megkenek olívaolajjal és rétegesen belerakom az almát, a húst, a hagymát, a paradicsomot és a bacont, megint egy réteg jön, közben a húst a fűszerekkel megszórom.
A tetejére reszelt sajtot szórok és 180 fokon kb. 40-50 percet sütöm.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »