Rakott csirkemáj recept

Hozzávalók:
- Fél kiló csirkemáj (másból is lehet)
- fél kiló tészta
- 3 fej vöröshagyma
- só, bors
- 1/2 tubus gulyáskrém (lehet csípős is ha szeretjük)
- 2 dl tejföl
- 3 dl tej
- 1 csomag sajtszósz
Elkészítése: A hagymát olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a májat. Sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a gulyáskrémet. Ha a máj megsült, hozzáadjuk a 2 dl tejfölt és összeforraljuk. Összekeverjük a kifőtt tésztával, majd kivajazott jénaiba öntjük. A sajtszószt összekeverjük 3dl tejjel és a tetejére öntjük. Ha van otthon sajt, akkor szórhatunk a tetejére, de nem fontos.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »