Rakott csibemell recept

Hozzávalók:
- 1 kg csibemell, de lehet pulykamell is
- 6-7 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 15-20 dkg gomba
- 1 fej hagyma
- 15-20dkg sonkás szalámi
- 20 dkg kemény sajt
- 1 doboz tejföl
- só
- bors
- ízesítő ízlés szerint
Elkészítése:
A csibemellet sózzuk , borsózzuk. Ha kicsit vastagabbak akkor kettévághatjuk őket és kicsit ki klopfoljuk. Majd kevés olajon mindkét oldalról hirtelen megsütjük hogy legyen egy kis színe.
Majd kivajazunk egy jénai tálat és a kisütött csibemelleket a jénai tál aljára rakjuk. A 4-5 tojásból(kinek hogy tetszik) hagymás, gombás rántottát csinálunk. Ízesítjük, majd ha kész van a jénai tálban lévő csibemellre tesszük. Erre jön majd a sonkás szalámi, majd a sajt. Ha ez kész vesszük a tejfölt, tálba öntjük, hozzá adunk tojást, összekeverjük majd ízesítjük kicsit. Ha túl sűrű, rakhatunk bele egy pici tejet. Majd az egészet ráöntjük a jénai tálban lévő csibemellre. Kicsit összerázzuk hogy mindenhova jusson a tejfölből, majd lefedjük és úgy 20-30 percig 200fokon megsütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »