Pulykaszárny sütőzacskóban sütve recept
Hozzávalók:
- 4 pulykaszárny (kb. 1,2 kg)
- 0,5 csomag szárnyas fűszerkeverék
- 3 ek étolaj
- 1 sütőzacskó
Elkészítése:
A szárnyakat megmossuk, és kettévágjuk. Mindenhol alaposan bedörzsöljük a fűszerkeverékkel. Egy tálba tesszük, az olajjal meglocsoljuk, átforgatjuk, és 2 órát pihentetjük.
A sütőt 210 fokra előmelegítjük. Egy sütőzacskóba beletesszük a szárnyakat, és 1 óra alatt készre sütjük.
Tipp:
Zöldséges rizs körettel és házi savanyúsággal fogyasztottuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »

