Pulykamell olívával recept

Hozzávalók:
- 70 dkg pulykamell
- 10dkg olívabogyó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- olívaolaj
- oregánó
- só
- bors
Elkészítése:
A pulykamellet megmossuk, csíkokra vágjuk, az olívabogyókat felszeleteljük. Egy serpenyőben az olívaolajat felforrósítjuk és megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát.
Hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk. Ezután hozzákeverjük a szeletelt olívabogyót, a megmosott, felkarikázott paradicsomot, és ízesítjük sóval, borssal és oregánóval.
Kb 15-20 percig készre pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »