Pulykamell olívával recept
Hozzávalók:
- 70 dkg pulykamell
- 10dkg olívabogyó
- 1 fej vöröshagyma
- 2 paradicsom
- olívaolaj
- oregánó
- só
- bors
Elkészítése:
A pulykamellet megmossuk, csíkokra vágjuk, az olívabogyókat felszeleteljük. Egy serpenyőben az olívaolajat felforrósítjuk és megdinszteljük rajta az apróra vágott hagymát.
Hozzáadjuk a húst, és megpirítjuk. Ezután hozzákeverjük a szeletelt olívabogyót, a megmosott, felkarikázott paradicsomot, és ízesítjük sóval, borssal és oregánóval.
Kb 15-20 percig készre pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »

