Pisztáciás töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 db egész csirkecomb
- 30d kg darált hús/lehet csirke, disznó is/
- 1 cs pisztácia
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors, őrölt pirospaprika
- baconszalonna
Elkészítése:
A combokat a hajlatban kifilézzük(szedjük ki a csontokat), a bőrét leszedjük/ húslevesben felhasználhatjuk a csonttal együtt/ a húst besózzuk. A darált húst sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát is adunk hozzá végül pedig a pisztáciát keverjük bele. Ezzel a masszával töltjük a combokat a csont helyén. Baconszalonnával betekerjük a csirkecombokat és alufóliába becsomagoljuk mint a szaloncukrot.Ezt forró vízbe tesszük és 20 percig főzzük. Kiszedjük,kicsomagoljuk és egy serpenyőben átsütjük a szalonnát. Ferde vágással három darabba szeleteljük és tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »