Pisztáciás töltött csirkecomb recept

Hozzávalók:
- 4 db egész csirkecomb
- 30d kg darált hús/lehet csirke, disznó is/
- 1 cs pisztácia
- 2 gerezd fokhagyma
- só, bors, őrölt pirospaprika
- baconszalonna
Elkészítése:
A combokat a hajlatban kifilézzük(szedjük ki a csontokat), a bőrét leszedjük/ húslevesben felhasználhatjuk a csonttal együtt/ a húst besózzuk. A darált húst sózzuk, borsozzuk, pirospaprikát is adunk hozzá végül pedig a pisztáciát keverjük bele. Ezzel a masszával töltjük a combokat a csont helyén. Baconszalonnával betekerjük a csirkecombokat és alufóliába becsomagoljuk mint a szaloncukrot.Ezt forró vízbe tesszük és 20 percig főzzük. Kiszedjük,kicsomagoljuk és egy serpenyőben átsütjük a szalonnát. Ferde vágással három darabba szeleteljük és tálaljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »
A legjobb házias egytálételek – húsimádóknak és zöldségkedvelőknek
Amikor kevés az időd, de valami igazán laktatót szeretnél főzni, az egytálé
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »