Petrezselymes fetával töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemellfilé
- 10 dkg fetasajt
- fél tubus sajtkrém
- 1 csokor friss petrezselyem
- só, bors, kevés olaj a sütéshez
- rizs
Elkészítése:
A csirkemellet 3 felé vágom úgy, hogy henger alakra hasonlítson a közepét bevágom, kívül-belül sózom, borsozom. A feta sajtot elkeverem a sajtkrémmel és belekeverem az apróra vágott petrezselymet. A sajtos masszát beletöltöm a csirkemellfilékbe, és tetszőlegesen kisebb hús tűkkel összetűzöm, hogy sütésnél ne follyon ki a sajt. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és ráteszem a már összetűzdelt csirkemelleket. Mindkét oldalát pirosra sütöm. Egy kevés sajtkrém mindig folyik ki, de ezt használhatjuk mellé mártásnak. Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mennyei tejberizses és rizspudingos desszert – klasszikustól a különlegesig
A tejberizs az a desszert, amit gyerekkorunk óta szeretünk – most viszont ú
Tovább olvasom »
12 szaftos sertésétel, amit a család minden tagja imádni fog
Ha valami igazán tartalmas, szaftos és magyaros fogásra vágysz, akkor ezek
Tovább olvasom »
Pohárkrémek és réteges desszertek – egyszerűen elképesztő ízek
Ha gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz, ne keresgélj tov
Tovább olvasom »
Tésztareceptek húsimádóknak és zöldségrajongóknak – válogass kedvedre!
Létezik olyan, aki ne szeretné a tésztát? Krémes, szaftos, sajtos, zöldsége
Tovább olvasom »
Imádjuk a cukkinit! Íme 10 ellenállhatatlan recept
Ha van egy jó cukkinid, már csak a recept kell hozzá! Ezek a változatos, fi
Tovább olvasom »
Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »