Petrezselymes fetával töltött csirkemell recept

Hozzávalók:
- 40 dkg csirkemellfilé
- 10 dkg fetasajt
- fél tubus sajtkrém
- 1 csokor friss petrezselyem
- só, bors, kevés olaj a sütéshez
- rizs
Elkészítése:
A csirkemellet 3 felé vágom úgy, hogy henger alakra hasonlítson a közepét bevágom, kívül-belül sózom, borsozom. A feta sajtot elkeverem a sajtkrémmel és belekeverem az apróra vágott petrezselymet. A sajtos masszát beletöltöm a csirkemellfilékbe, és tetszőlegesen kisebb hús tűkkel összetűzöm, hogy sütésnél ne follyon ki a sajt. Egy serpenyőben kevés olajat hevítek és ráteszem a már összetűzdelt csirkemelleket. Mindkét oldalát pirosra sütöm. Egy kevés sajtkrém mindig folyik ki, de ezt használhatjuk mellé mártásnak. Rizzsel tálaljuk. Jó étvágyat :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »