Paprikás csirke leves recept

Hozzávalók:4személyre
- 1db egész csirke
- 1fej hagyma
- 3db tv paprika kettévágva
- só,bors ,pirospaprika
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt a galuska elkészítéséhez
Elkészítése:
Megpirítom a hagymát rászórom a pirospaprikát. Felengedem vízzel és beleteszem a csirkehúst és az egész paprikát. Ízesítem sóval borssal.
Amikor megfőtt beleszaggatom a galuskát és tejföllel ízesítem.
JÓ ÉTVÁGYAT!
A receptet: Balogh Lászlóné Vali küldte. Köszönjük neki!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »