Paprikás csirke leves recept

Hozzávalók:4személyre
- 1db egész csirke
- 1fej hagyma
- 3db tv paprika kettévágva
- só,bors ,pirospaprika
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- liszt a galuska elkészítéséhez
Elkészítése:
Megpirítom a hagymát rászórom a pirospaprikát. Felengedem vízzel és beleteszem a csirkehúst és az egész paprikát. Ízesítem sóval borssal.
Amikor megfőtt beleszaggatom a galuskát és tejföllel ízesítem.
JÓ ÉTVÁGYAT!
A receptet: Balogh Lászlóné Vali küldte. Köszönjük neki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelttészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »