Ötsajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 1 cs tejszínes, négysajtos csirkemell alap
- só
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt fehér bors
- só
- 2 dl főzőtejszín
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket megsóztam, szárnyas fűszerrel és őrölt fehér borssal megszórtam. A négysajtos csirkealapot elkevertem a tejszínnel.
A csirkemelleket tűzálló tálba tettem, ráöntöttem a tejszínnel elkevert négysajtos alapot és előmelegített sütőben, lefóliázva 20 percet sütöttem. Levettem a fóliát, a csirkemelleket megszórtam reszelt sajttal és a sütőbe visszatéve még 10 percet sütöttem.
Kukoricás rizst és joghurtos salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »