Ötsajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 1 cs tejszínes, négysajtos csirkemell alap
- só
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt fehér bors
- só
- 2 dl főzőtejszín
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket megsóztam, szárnyas fűszerrel és őrölt fehér borssal megszórtam. A négysajtos csirkealapot elkevertem a tejszínnel.
A csirkemelleket tűzálló tálba tettem, ráöntöttem a tejszínnel elkevert négysajtos alapot és előmelegített sütőben, lefóliázva 20 percet sütöttem. Levettem a fóliát, a csirkemelleket megszórtam reszelt sajttal és a sütőbe visszatéve még 10 percet sütöttem.
Kukoricás rizst és joghurtos salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

