Ötsajtos csirkemell recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemell filé
- 1 cs tejszínes, négysajtos csirkemell alap
- só
- szárnyas fűszerkeverék
- őrölt fehér bors
- só
- 2 dl főzőtejszín
- 20 dkg sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket megsóztam, szárnyas fűszerrel és őrölt fehér borssal megszórtam. A négysajtos csirkealapot elkevertem a tejszínnel.
A csirkemelleket tűzálló tálba tettem, ráöntöttem a tejszínnel elkevert négysajtos alapot és előmelegített sütőben, lefóliázva 20 percet sütöttem. Levettem a fóliát, a csirkemelleket megszórtam reszelt sajttal és a sütőbe visszatéve még 10 percet sütöttem.
Kukoricás rizst és joghurtos salátát készítettem mellé.
Jó étvágyat kívánok hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »