Ördöngős csirkemáj recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 50 dkg. csirkemáj
- 5 dkg. füstölt szalonna
- 1 dl. száraz vörösbor
- 1 ek. mustár
- 1 tk. paradicsompüré
- só, bors
Recept: A vékonyra vágott szalonna csíkokat kiolvasztjuk, majd hozzákeverjük az ugyancsak vékony csíkokra vágott májat. Pár percnyi pirítás után aláöntjük a bort, belekeverjük a mustárt, paradicsompürét, megborsozzuk és időnként kevergetve jól összeforraljuk. Ha kész, csak akkor sózzuk. Burgonyalepénnyel tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.